dimarts, 23 de febrer del 2010

Hola!Som n´Adria,na Malina,en Malcolm,na Naiara,n´Anais,en Juanito,en Yuma,en Pedro,na Liv,en Marc,en Carlos,en Joan i en Fineas i som de la classe de tercer del C.P.Balansat.Aquest es un grup molt divertit,un bon grup,on juguem tots junts desde fa molts anys.Venim de moltes parts del mon i tenim 8i9 anys.Abans la nostra mestre era na Lina pero com que esta malalta la substitueix per un temps en Juanjo.Hem estidiat molts de temes com els volcans o les maquines pero ara estudiem els animals del fons oceanic.La nostra aula es petita pero molt polida.Esperem que us agradi.Adeu.La classe de tercer del C.P.Balansat.

10 comentaris:

  1. Aquesta pagina es molt divertida,algunes lletres son verdes,la pagina web es diu 3rbalansat.blogspot.com.Aixo sa escrit per en Juanito Guasch Majerova i na Liv Branth Pareto.

    ResponElimina
  2. Hola! soc en Fineas a medi estudiam el fons mari a matematiques estudiam el doble i el triple de totor tenim en Juanjo

    ResponElimina
  3. aquesta pagina es molt divertida.parla de la
    nostra clase i de que em estudiat i de que
    estamv estudian.lla vureu.
    joan.

    ResponElimina
  4. Hola soc Malina hi us vui dir que temas em fet i el que feim ara.El tema que feim ara es el fons mari.Hi antes em fet els volcans,les plantes,les maquines...ADEU!

    ResponElimina
  5. olamendic Malcolm ibincde cataluña elculelli.Pulic balansat es unaes unculelli moldibertit i llugan mol.

    ResponElimina
  6. HOLA! som en Yuma i Pedro els profesos de 3r som Lina y Juanjo som els profesos Vea es de igles Ana de musica Pera es el de catellano
    ...deu

    ResponElimina
  7. bon dia yo som na Anais TENC 8 anys el meus
    companyers i conpanyeras se diuen JUANITO,LIV,MALINA,FINEAS,JOAN,MALCOM,ADRIA,
    MARC,CARLOS,PEDRO,YUMA I NAIARA la meua aula es grosa, guapa i divertida el profesors es diguen JUANGO,CATI,BEA,ESTER,FINA,TERE,FANESA,ANA I DARIO el director em estudiat 4 progectes
    i hi ha desde 3 any a sisé. adeuuuuuu!

    ResponElimina
  8. Hola! som en Carlos de 3r i en la classe de 3r feim feina i tambe jugam a jocs i quan arriba l`hora del pati tots sen van a jugar a molts de jocs i quan toca el timbre tots els alumnes fan fila.

    ResponElimina
  9. HOLA! SOC EN MARC ILASCOLA DE CEPE BALANSAT MEGRADA MO-
    LT I MILLORS AMCS 1CARLOS 2JUANITO 3JUAN 4 YUMA YO
    TENC UN GAT QUE SDIU PITUSA IANTES TENIA UN CA QUE ESDE
    LLE LAQUIT ITENIA 2 BEBES QUE REN NEGRES LES MILLORS
    1MELINA 2 ANAIS 3NALLARA 4LIV I VAJ ATENIS EN DIC MARC.
    IFAJ ELS DEURES.

    ResponElimina
  10. Hola!som na Naiara i tinc 8 anys.Tinc 2 cans,8 gallines,2 periquitos i una iguana.La nostra profesra es Lina Tur Cardona.Ara, esta de baixa a lospital.Adeu!!!!!

    ResponElimina